Page content

De winter is gearriveerd, tijd voor een CAL!

article content

De winter is gearriveerd, tijd voor een CAL!

En Scheepjeswol komt met een prachtige sjaal, dit keer. De Hygge CAL – Deens voor gezelligheid.

Een ontwerp van Kirsten Ballering. En die is me daar mooi! Zij combineert haakwerk met borduurwerk, volgens Deense stijl. Wij vinden het echter een kunstwerk, omdat twee ambachten op perfecte wijze worden gecombineerd tot een uniek project.

Hygge CAL

Hygge Cal

Kijk gerust naar de foto’s die Scheepjeswol liet zien…

Hygge Cal

Hoe gaat het in zijn werk:

Afgelopen vrijdag is de pre-order gestart. Als je mee wilt doen, kun je je pakket reserveren (onder meer hier: http://www.chefwol.nl/scheepjes-cal-2017-hygge.html) Wel snel beslissen – want als de pakketten op zijn, is het ook echt op.

Begin februari worden de pakketten uitgeleverd aan de deelnemende winkeliers. Die verzorgen de verzending naar de deelnemers toe.

Vanaf 15 februari volgt in 13 weken het patroon van dit prachtige project.

Waar bestaat het garen uit?

Hygge Cal

Het pakket bestaat uit een basiskleur in Stonewashed, en een regenboog aan kleuren in bolletjes Catona. Merendeels katoen – de Stonewashed is een menggaren (80% katoen 20% acryl)

Er zijn drie kleurenvarianten: Rainbow, Jewel en Pastel.

Er zit heel veel extra’s in – behalve de haaknaald – allemaal dingetjes die je voor dit project nodig hebt. Denk aan steekmarkeerders, een borduurnaald en een stopnaald bijvoorbeeld. Een speciaal ontwikkelde knoop, en een bedeltje in de vorm van een rendier. Het geheel is verpakt in een mooie doos, zodat alle garens netjes bij elkaar blijven.

Wat kost het?

Een pakket kost €48,20 – dit is inclusief verzending binnen Nederland. Voor de mensen in het buitenland komt er een klein bedrag aan portokosten bij.

Begeleiding:

Scheepjeswol plaatst de wekelijkse patroondelen. Dit zal onder meer gebeuren op de website, en in beide Scheepjeswol groepen op Facebook. (Nederlands en Internationaal) Er zal ook worden gezorgd voor een Engelstalige versie van het patroon. Ook wordt een en ander uitgelegd op video.

Doet u mee?

Wij zijn zelf zeer benieuwd, en gaan meehaken. Jewel blijkt de favoriete kleur te zijn, gevolgd door Pastel.

Laat ons weten welke kleur uw favoriet is, en of u mee gaat doen!

U kunt onze vorderingen volgen op Facebook, binnen de Chefwol.nl haken en breien groep, en via de Chefblog, (http://chefwol.blogspot.nl/) waar Amilishly ons op de hoogte gaat houden van haar Hygge-Jewel.

 

E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Bianca
Mijn naam is Bianca en ik brei en haak al meer dan 40 jaar. Naast blogger bij Breiclub ben ik ook coach van de Breiclub ambassadeurs. Ook ontwerp ik, en ben ik eigenaar van Chefwol.nl - die uit liefde voor het handwerken is ontstaan. Ik probeer ook zoveel mogelijk technieken onder de knie te krijgen, het maakt niet uit of het breien, haken, Tunisch haken, garens verven of spinnen is. Via de blogs deel ik een stukje van mijn kennis, geef tips en alles wat daarbij komt kijken.

Comment Section

5 reacties op “De winter is gearriveerd, tijd voor een CAL!


Door marguerite op 14 januari 2017

Heb mijn sjaal (pastel) gereserveerd via Echt studio, kwam ik toevallig tegen. Ben benieuwd of dit zo goed meevalt als de mystery blankett.


Door Chemie_muts op 15 januari 2017

Ik heb rainbow gereserveerd via chefwol. Ik heb er zin in!!

Intussen is er nog een 4e officiële kleur bij gekomen: mermaid.
Wauwww die is ook super mooi en maakt het kiezen er niet makkelijker op.


Door Joke op 15 januari 2017

Ik heb rainbow besteld bij mijn wolwinkeltje in Haarlem, mijn plan is het pakket mee te nemen op vakantie, maar ik denk dat ik noet zo lang kan wachten en direct ga beginnen als het binne. Is


Door Christa op 23 januari 2017

Vanmorgen heb ik het pakket Rainbow besteld. Ik kan niet wachten om te beginnen, zit midden in een verhuizing maar ga hier fijn tijd voor maken! Gezellig!!


Door Joke sk op 5 oktober 2018

Wat ziet het er allemaal mooi uit. Jammer genoeg heb ik dit vorig jaar over het hoofd gezien anders had ik vast wel mee gedaan. Is het nog mogelijk om zo’n pakket te bestellen met het haakpatroon?
Of kun je als (betalend) lid het patroon bij de club vinden?
Met hartelijke groet, Joke sk

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.