Gratis LIVE Breiclub.nl webinar - Breiclub.nl
Gratis LIVE Breiclub.nl webinar a.s. zaterdag 10.00uur

Gratis LIVE Breiclub.nl webinar a.s. zaterdag 10.00uur

We gaan iets bijzonders doen: aanstaande zaterdag om 10.00uur start het eerste online LIVE Breiclub.nl webinar (gratis)! We gaan je tijdens het webinar twee exclusieve technieken leren: een breisteek en een haaksteek. Let op: er kunnen maximaal 500 mensen kijken. Meld je hier aan: https://breiclub.nl/mystery-blanket-webinar/

Wat is een webinar?

Een webinar is een LIVE uitzending die jij gewoon thuis op je PC, tablet of telefoon kan bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is je van te voren even aan te melden, zodat jij een exclusieve link ontvangt per e-mail waarmee je zaterdag toegang krijgt tot de uitzending. En geen zorgen: wij horen of zien jou niet, dus kijk gerust gezellig in je pyjama :D

Deel op je Twitter:

[tweetquote] A.s. zaterdag 30 mei om 10.00uur geeft @Breiclubnl een Mystery Blanket webinar! Ik ga kijken![/tweetquote]

Breiclub.nl webinar

Wat kan je alvast voorbereiden voor het webinar?

Voor het breien: 

Een lapje van 20 steken in averechte tricotsteek en een draad van een ander kleurtje! Plus een paar naalden natuurlijk.

Voor het haken: 

Toer 1. Haak 4 lossen, sluit deze met een hv tot een ring. Haak in deze ring: 3 lossen (telt als stokje) 2 stokjes, 2 losse, 3 stokjes, 2 lossen, 3 stokjes, 2 lossen, 3 stokjes, 2 lossen en sluit met een hv in de derde losse van het begin.
Toer 2. Haak nu drie lossen (telt als stokje, op elk stokje een stokje en in de twee lossenboogjes steeds 2 stokjes, 2 lossen en 2 stokjes. Doe dit aan alle zijdes. Sluit met een hv in de derde losse. Je zou nu een vierkantje moeten hebben met aan alle kanten 7 stokjes. Knip de draad af.

Breiclub.nl webinar

Wie gaan het webinar geven?

Je gaat zaterdag kennis maken met Marijke, Kristel en Babette. Zij zullen zaterdag het 1e Breiclub webinar gaan geven en zij hopen niet alleen even zichzelf voor te stellen aan je, maar ze willen je ook iets gaan leren!

Schermafbeelding 2015-05-26 om 12.46.54Marijke is de ontwerpster van de breideken en blogger van het eerste uur bij Breiclub.nl. Marijke heeft ook de uitlegvideo’s verzorgd van de Mystery Blanket 2014.

Kristel is de mede-ontwerpster van de haakdeken dit jaar. Kristel is een echte haak-expert en heeft een Granny Square cursus ontwikkelt voor Breiclub die volgende maand online komt te staan.

Babette is de oprichtster van Breiclub.nl en initiatiefneemster van de Mystery Blanket Nederland. Zij zal het webinar gaan presenteren en eventueel vragen gaan beantwoorden.

Wat gaan we tijdens het webinar bespreken?

Het doel van het webinar is ten eerste zodat je even kennis kunt maken met de ontwerpsters van de Mystery Blanket. Daarnaast leek het ons leuk om een soort LIVE Mystery Blanket mini-workshop te geven :)

Je gaat twee nieuwe technieken leren met behulp van foto’s en Marijke en Kristel zullen je door de stappen heen helpen. En, zoals je wellicht al had geraden: deze technieken komen ook in de Mystery Blanket voor. Een leuke sneak preview dus!

Breiclub.nl webinar Breiclub.nl webinar

Je mag aan het einde van het webinar ook vragen stellen!

Aan het einde van het webinar is er ook tijd om vragen te stellen aan Marijke, Kristel en Babette. Hoe leuk!

Ben jij er zaterdag 10.00 uur bij ? Volg deze 3 stappen:

Het webinar-programma wat ervoor zorgt dat we live kunnen uitzenden is Engels. Dit betekent alleen dat tijdens het aanmelden je een Engelse bevestigingsmail zult ontvangen. Laat je daardoor niet afschrikken, het zijn slechts 3 simpele stappen:

Stap 1. KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN en vul daar je voornaam, achternaam + e-mailadres in + klik op “Register” (=aanmelden).

Schermafbeelding 2015-05-26 om 14.33.37 Breiclub.nl webinar

Stap 2. Je ontvangt direct in je e-mail een (helaas) wat moeilijke Engelse bevestigingsmail. Je mag álles in die mail negeren behalve de link waar je zaterdag iets voor 10-en op moet klikken om het webinar te kunnen bijwonen:

Breiclub.nl webinar

Stap 3. Zodra je zaterdag op deze link klikt, dan zal er automatisch een programma openen dat GoToCitrix heet. Klik gewoon op ‘Ok” want door dat programma kan je het webinar volgen (het is een betrouwbaar programma).

Vragen?

Als je nog vragen hierover hebt, stel ze gerust hieronder of mail naar info@breiclub.nl. Wij hebben er zin in! Jij hopelijk ook!

 

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken. Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren. Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
Tini simonis
Door

Tini simonis

op 27 May 2015

Ik moet zaterdag werken, kunnen je de uitzending ook achteraf kijken ?? Lijkt me nl ontzettend leuk om iets nieuws te leren, Gr Tini

Babette
Door

Babette

op 27 May 2015

Dag Tini, dan kan ik nog niet met zekerheid zeggen. We houden jullie hierover op de hoogte!

Laut
Door

Laut

op 29 May 2015

Ik ben der bij.... Ben benieuwd wat ik er van kan volgen, ik ga mijn best doen. En ik moet nu 2 werkjes voor gaan bereiden van zowel haken als breien.... Leuk leuk leuk..

Karien Vanthuyne
Door

Karien Vanthuyne

op 29 May 2015

Ik kan er jammer genoeg ook niet bij zijn omdat ik moet werken. Geef je mij ook een seintje als ik dit achteraf nog kan meevolgen? Hartelijk dank Karien

ann peters
Door

ann peters

op 30 May 2015

IK KAN HELAAS OOK NIET AANWEZIG ZIJN . KAN IK HET LATER NOG ZIEN EN HOREN? ZOU HET JAMMER VINDEN DAT IK HET MIS NU. LIEVE GROET ANN.

afke
Door

afke

op 30 May 2015

Ik zat startklaar en toen....... kreeg ik visite, heb het heelaas moeten missen. Fijn weekend allemaal, een warme groet, Afke

Ria
Door

Ria

op 30 May 2015

Hoop echt dat we het terug kunnen kijken

plompen ingrid
Door

plompen ingrid

op 30 May 2015

spijt dat ik het gemist heb, moest nar een begrafenis

Reactie plaatsen

Wil jij als eerste onze nieuwste blogs lezen?

Schrijf je dan nu in....🧶

Your information is safe with us