Gratis ledenwebinar zaterdag 3 oktober 10.30u
Gratis ledenwebinar zaterdag 3 oktober 10.30u

Gratis ledenwebinar zaterdag 3 oktober 10.30u

Hieronder vind je de opnames van het webinar van zaterdag 3 oktober:

Als je lid bent van Breiclub.nl dan mag je ook altijd gratis meeluisteren en kijken met de speciale ledenwebinars. Om niet-leden te laten kennismaken met het fenomeen “webinars” én om te laten zien hoe gezellig en leerzaam het is nodigen we jou als niet-lid uit om zaterdagochtend 3 oktober 10.30u aanwezig te zijn bij het webinar.

Wat is een webinar?

Een webinar is een LIVE uitzending die jij gewoon thuis op je PC, tablet of telefoon kan bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is je van te voren even aan te melden, zodat jij een exclusieve link ontvangt per e-mail waarmee je zaterdag toegang krijgt tot de uitzending. En geen zorgen: wij horen of zien jou niet, dus kijk gerust gezellig in je pyjama :D

Deel op je Twitter:

[tweetquote] Zaterdagochtend 3 oktober om 10.30uur geeft @Breiclubnl een ledenwebinar! Je mag gratis meekijken![/tweetquote]

Wat kan je alvast voorbereiden voor het ledenwebinar?

Voor het breien: 

16 st opzetten en een kabelnaald bij de hand hebben

Voor het haken: 

Haak 17 lossen. Haak vanaf de tweede losse van je naald, 15 halve stokjes (de 2 keerlosse tellen als half stokje)

Wie gaan het webinar geven?

Je gaat zaterdag luisteren naar Marijke, Kristel en Babette. Zij zullen morgen het 3e Breiclub ledenwebinar gaan geven en zij willen je ook iets gaan leren!

Schermafbeelding 2015-05-26 om 12.46.54Marijke is de ontwerpster van de Mystery Blanket 2015 breien en blogger van het eerste uur bij Breiclub.nl.

Kristel is de mede-ontwerpster van de Mystery Blanket 2015 haken dit jaar. Kristel is een echte haak-expert en heeft een Granny Square cursus ontwikkelt voor Breiclub die volgende maand online komt te staan.

Babette is de oprichtster van Breiclub.nl. Zij zal het webinar gaan presenteren, leuk nieuws met jullie gaan delen en eventueel ook vragen gaan beantwoorden.

Wat gaan we tijdens het webinar bespreken?

We gaan even kort wat Breiclub nieuws bespreken. Verder ga je twee nieuwe technieken leren met behulp van foto’s en Marijke en Kristel zullen je door de stappen heen helpen. Ook gaan we de maandelijkse Leden Challenge bekend maken en eindigen we met een Q&A. Je mag dan al je brei- en haakvragen aan ons vragen!

Ben jij er morgen (zaterdag) 10.30 uur bij? Volg deze 4 stappen:

Het webinar-programma wat ervoor zorgt dat we live kunnen uitzenden is Engels. Dit betekent alleen dat tijdens het aanmelden je een Engelse bevestigingsmail zult ontvangen. Laat je daardoor niet afschrikken, het zijn slechts 3 simpele stappen:

Stap 1. Klik hier voor de aanmeldlink 

Stap 2. Vul vervolgens voornaam, achternaam + e-mailadres in + klik op “Register” (=aanmelden).

Schermafbeelding 2015-05-26 om 14.33.37 Schermafbeelding 2015-05-26 om 14.33.59

Stap 3. Je ontvangt direct in je e-mail een (helaas) wat moeilijke Engelse bevestigingsmail. Je mag álles in die mail negeren behalve de link waar je zaterdag vanaf 10.00u op kan klikken om het webinar te kunnen bijwonen:

Schermafbeelding 2015-10-02 om 15.56.26

Stap 4. Zodra je zaterdag op deze link klikt, dan zal er automatisch een programma openen dat GoToCitrix heet. Klik gewoon op ‘Ok” want door dat programma kan je het webinar volgen (het is een betrouwbaar programma).

Vragen?

Als je nog vragen hierover hebt, stel ze gerust hieronder of mail naar info@breiclub.nl. Wij hebben er zin in! Jij hopelijk ook!

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken.Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren.Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
alie
Door

alie

op 03 Oct 2015

hoe kan ik de webinar van zaterdag ochtend terug kijken? groet alie

Reactie plaatsen

Wil jij als eerste onze nieuwste blogs lezen?

Schrijf je dan nu in....🧶

Your information is safe with us