Actiepakket: Mystery Blanket 2018

De inschrijving voor de Mystery Blanket 2018 is geopend! Het thema van de Mystery Blanket is "Around The World" en we hebben dit jaar een luxe, jubileum editie. Deze editie wil je niet missen!

Page content

Time flies

Januari en februari vlogen voorbij… We hebben alweer flink wat afgehaakt… een overzicht!

 CuteDutch

(www.cutedutch.nl)

Sterren zijn “in” de laatste tijd dus deed ik ook mee met de hype. Hier is de mijne gehaakt naar een patroon gekocht bij CuteDutch. Op de website kan je terecht voor een collectie van patronen ontworpen door Stefanie Trouwborst-Wijers maar ook haakpakketten, speenkoorden, wol & katoen kan je er ook vinden.
Met dit kooppatroon kan je eindeloos variëren. Ik haakte er een simpele ster mee. Ik gebruikte Scheepjes Stonewashed XL en een haakpen nummer 5. Volgens het patroon gebruik je Scheepjes Sweetheart Soft en stop je er een muziekdoosje in. Het muziekdoosje had ik liggen maar de Sweetheart…daar had ik geen zin in.

Bijtring

Lekker vlug gehaakt en oh zo cute…konijnenoortjesbijtring met knisperpapiertje erin. Je hebt enkel een houten ring, knisperpapiertje en wat katoen nodig. Het patroon kon ik vinden op www.marlaine.nl

Rood, roder, …

Heerlijk rood dat zijn deze bollen van Scheepjes Softfun. Je kan er niet naast kijken. En het kussen is een echte blikvanger in je interieur. Het patroon vond ik bij Drops Design. Als je dit kussen maakt met Softfun werk je wel met dubbele draad. Onzichtbaar minderen is hier wel de boodschap…

Rico Creative Bubble

Dit garen is gewoon super leuk om mee aan de slag te gaan. Sponjesgaren om echt te gebruiken in bad of voor de afwas. 100% synthetisch én harig voor het sponzig effect natuurlijk. Het patroontje haalde ik uit het boekje Rico Creative Bubble Funny. Je kan er 9 patroontjes in terug vinden om creatief mee aan de slag te gaan. Hartjes, wolkjes, cactus of een regenboog. Het boekje is in het Duits maar de Nederlandse vertaling krijg je er wel bij.

Stip & HAAK

Mijn eerste Stip & HAAK maaksel van 2018 en er zullen er nog meer volgen…veel meer 😉
Kater Theo bijt de spits af. Met de restjes van mijn hartkussen ging ik aan de slag. Ik maak graag mijn knuffels met Scheepjes Softfun. Ze zijn toch net ietsje zachter en hebben een hogere aaibaarheidsfactor dan als ik ze maak met Scheepjes Catona.

Sinds kort heb ik naast mijn eigen blog mespetitscalins.wordpress.com ook mijn eigen FB-pagina.
Vergeet ze zeker niet te liken…

Gratis! Download nu 42 patronen

GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:

Wij hebben ook een hekel aan spam
Ellen
Ik ben Ellen. Geboren in de eighties. Ergens rond de 30 dus. Heerlijk wonend aan het strand van Oostende (België). Mama van Arthur (2011) en Lilly (2013). Plusmama van Victor (2008). Vrouw van Alexander. Sinds 3 jaar compleet gek van wol. Haakverslaafde en boekenwurm. Zot van amigurumi's. Mijn haakavonturen kun je volgen op mijn eigen blog mespetitscalins.wordpress.com. Een blog over kleine knuffels en kleine kindjes. 1 missie. Haken net zo populair maken in België als in Nederland.

Comment Section

0 reacties op “Time flies

Plaats een reactie


*