Actiepakket: Mystery Blanket 2018

De inschrijving voor de Mystery Blanket 2018 is geopend! Het thema van de Mystery Blanket is "Around The World" en we hebben dit jaar een luxe, jubileum editie. Deze editie wil je niet missen!

Page content

Inspiratie: Chihuahua sjaal haken

chihuahua sjaal haken

Chihuahua sjaal haken. Ik maakte ooit voor mijn vriendin een “vossenbontje”. Een kennis die dit zag wilde graag zo’n gehaakte Chihuahua sjaal. Ze stuurde me een foto en ik ging aan de slag. Ik gebruikte hiervoor Acrylgaren van Stylecraft.

Ik had natuurlijk geen patroon, dus het werd ‘boetseren met draadjes’. Ik haakte de kop en de poten volgens het amigurumi principe, de oogjes en het neusje heb ik kant en klaar gekocht.

Om hem echt op haar hondje te laten lijken maakte ik een heleboel draadjes rondom het kopje, en als pluim van de staart.

Veel plezier met deze Chihuahua sjaal haken! Een sjaal voor de échte Chihuahuafans!

chihuahua sjaal haken

E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Kristel
Ik ben Kristel, ik leerde als 5 jarig meisje haken en breien van mijn oma en moeder. Met haken ben ik nooit meer opgehouden. Naast mijn gezin en mijn leuke baan, haak ik dagelijks. Ik houd veel van granny squares. Die zijn zo veelzijdig. Van pannenlappen tot vestjes, van tassen tot dekens maak ik ervan. Het combineren van kleuren en patronen zorgt dat het nooit verveelt!

Comment Section

2 reacties op “Inspiratie: Chihuahua sjaal haken


Door Griet op 24 juni 2015

Prachtig! Maar waar vind ik het patroon?


Door Mispa op 21 november 2015

Geweldig dit idee , alleen mijn hondje is wit dus erg besmettelijk voor een sjaal haha, zal er toch ernstig over na gaan denken, Bedankt !

Plaats een reactie


*