Word lid van het Breiclub.nl lidmaatschap
Video Aspect Ratio: 4:1

Breiclub Lidmaatschap

Al 1251 leden gingen je voor

play_circle_outline

JA, IK WORD LID!

Dol op haken of breien? Word lid van de grootste 

online haak- en breiclub:

  • Ontmoet de ruim 1250 creatieve Breiclub leden
  • Ontdek en deel veel brei- en haakpatronen
  • Elke week een uniek brei- en haakpatroon van onze huisontwerpers
  • Elke maand een Knit Along, Crochet Along of Challenge
  • Ontvang gratis hét nieuwe (e-)magazine YARNIE in april
  • Volg onze online brei- en haakcursussen (met handige video's!)
  • Exclusieve ledenkorting voor de Mystery Blanket, beurskaartjes, garens
  • Een gezellige ledendag in het najaar
  • En meer!


"Wat een prachtig initiatief!"

Nicole

"Ben de hele middag druk geweest met alles "ontdekken" op de Breiclub en vind het het geld meer dan waard!! Dank voor dit leuke initiatief."

Marianne

"Het is een superleuke site en ik heb er ook best een maandelijks bedrag voor over, vooral ook omdat je dan al je info lekker op 1 plek hebt."

Marjet

"Er is dus al heel wat moois en leerzaams te vinden op internet maar dat is meestal in het Engels. Daarom leuk om nu lid te zijn van de eerste Nederlandse breiclub."

Linda

"Een maand geleden kon ik nog helemaal niet haken.. nu al leuke beertjes als resultaat! Met dank aan de fijne starters- en amigurumi cursussen van de Breiclub."

Karin

"Ondanks dat ik heel mijn leven al brei ben ik er van overtuigd dat ik hier met al dat brei- en haaktalent genoeg tips en trics zal ontdekken om mijn hobby nog leuker te maken."

Herma

"Wat een prachtig initiatief!! Ik ken Craftsy maar in het Nederlands is het pas echt handig!"

Wat houdt het lidmaatschap in?

GEZELLIGE ONLINE ONTMOETINGSPLAATS

Word lid en betreed het online hoofdkantoor van Breiclub! De gezelligste en handigste ontmoetingsplek voor hakers en breiers. Je ontmoet andere creatievelingen, je stelt vragen en helpt anderen waardoor je zelfs zogenaamde karmapunten kan verdienen! Deel je patronen, start een besloten haak- of breiclubje met een aantal mensen of maak een themagerichte mastermindgroep aa! Bijv. "Tapestry haken" of "Beiers in Drenthe". Je vindt hier ook verschillende themaborden en ook een haak- en breimarktplaats. Overzichtelijk, gezellig, creatief & inspirerend!

HEEL VEEL PATRONEN

We hebben een Pinterest-achtig patronenbord! Je kunt hier jouw patronen delen en anderen delen patronen met jou. Ook breiclub voegt zelf elke week meerdere patronen toe, dus inspireer en laat je inspireren!

BREI- EN HAAKCURSUSSEN

We hebben alweer tien cursussen voor je klaar staan die je mag volgen. Denk aan tapestry haken, sokken breien, rondbreien, amigurumi haken & meer. Al deze cursussen hebben uitlegvideo's en

ELKE MAAND EEN CAL of KAL

We gaan elke maand een CAL of KAL orgaiseren (om en om). We delen dan een uniek en exclusief patroon speciaal gemaakt voor de leden van Breiclub. Hoe gezellig is het om daar met z'n allen tegelijkertijd aan mee te doen? Deel vervolgens je ervaringen en vragen in de groep. Natuurlijk blijven de patronen van de KAL's en CAL's onbeperkt voor je beschikbaar!

EXCLUSIEVE KORTINGEN

Wij proberen de beste deals voor onze leden te scoren. Denk aan gratis verzendkosten bij een garenbestelling en korting op beurskaartjes. Maar als Breiclub lid krijg je ook altijd korting op Breiclub producten en initiatieven. Zo ontvang je bijvoorbeeld ledenkorting als je meedoet aan de Mystery Blanket. Zo verdien jij je abonnement weer terug!

JA, IK WORD LID!

Enkele video's uit de haak- en breicursussen:

Word jij vandaag gezellig lid?

*** 1e maand €1,00 + elke maand opzegbaar ***


Dagelijks nieuwe brei- en haakpatronen


Gezellige community met 1250 creatievelingen


Elke maand een CAL, KAL of Challenge


Cursussen (met professionele uitlegvideo's)*** Ruim 2,5 maanden gratis! ***


Dagelijks nieuwe brei- en haakpatronen


Gezellige community met 1200 creatievelingen


Elke maand een CAL, KAL of Challenge


Cursussen (met professionele uitlegvideo's)Niet tevreden? Je geld terug!

Je mag altijd binnen 14 dagen je aanmelding annuleren door een simpel e-mailtje

te sturen naar info@breiclub.nl. We storten dan je €1,00 weer netjes terug.


Daarnaast mag je sowieso elke maand weer opzeggen, dus je loopt geen risico!

Welkom bij Breiclub.nl!

Als lid van Breiclub zul je veel plezier beleven bij de gezelligste, online ontmoetingsplek van Nederland (en Belgie) waar je gelijkgestemden creatievelingen zult ontmoeten! 


Zij zullen hun patronen en inspiratie met je delen en ook het Breiclub team staat altijd voor je klaar. Maar je gaat ook nieuwe dingen leren en je mag gezellig meedoen met de verschillende georganiseerde activiteiten.


Kortom: een must voor elke breier en haker! Ontmoet ik je in onze online community?


Een creatieve groet,

Oprichster Breiclub.nl

Veelgestelde vragen

Wat kost het lidmaatschap ná de 1e maand en kan ik makkelijk opzeggen?

Antwoord: Het lidmaatschap kost €9,95 per maand waarbij je de 1e maand voor slechts €1,00 gezellig mag rondkijken. Je kunt daarna elke maand gewoon weer opzeggen. Of je kiest voor een jaarabonnement en dan betaal je €94,50 per jaar. Je ontvangt dan maarliefst 2 gratis maanden én extra korting.

Krijg ik toegang tot alle patronen, ook van afgelopen CAL's / KAL's?

Antwoord: Jazeker, we laten alle patronen gewoon staan dus je hebt toegang tot onze Breiclub patronen, de patronen die alle leden met elkaar delen, de patronen uit de cursussen en van de CAL's / KAL's.

Waarom is het lidmaatschap & online Breiclub community leuker dan Facebook?

Antwoord: Sommige FB groepen zijn zo groot dat je na 5 minuten je eigen post al niet meer terug kunt vinden. Er is daardoor ook geen ruimte om gezellig anderen te leren kennen en dat is juist iets wat wij belangrijk vinden: mensen verbinden door online breien en haken.  


Bij ons zijn je posts niet openbaar maar alleen voor andere leden. Je kunt jezelf even voorstellen in het speciale "Voorstel"-bord. Je kunt zogenaamde karmapunten verdienen door bijvoorbeeld anderen te helpen en we hebben een overzichtelijke Pinterest-achtige fotomuur waarbij je makkelijk patronen kunt vinden en opslaan.

JA, IK WORD LID!

P.S. Het abonnement heeft een online ledenomgeving. Je krijgt straks een inlogcode van ons en je kunt daarmee letterlijk over 60 seconden al toegang hebben tot alle patronen & meer!


P.P.S. Nergens anders in Nederland zal je een online brei- en haakclub vinden waarbij je zo gezellig je brei- en haakavonturen kan delen en nieuwe patronen én technieken kan ontdekken.