Actiepakket: Mystery Blanket 2018

De inschrijving voor de Mystery Blanket 2018 is geopend! Het thema van de Mystery Blanket is "Around The World" en we hebben dit jaar een luxe, jubileum editie. Deze editie wil je niet missen!

Page content

Breiclub.nl team

Babette_metlogo_200x200Mijn naam is Babette, 28 jaar en oprichtster van Breiclub.nl. Met een achtergrond in videoproductie én e-learning is het mijn missie om Breiclub.nl de grootste online breiclub in Nederland te maken.

Met het hele Breiclub.nl team willen we zowel beginnende als ervaren breisters inspireren & informeren. Maar het unieke van Breiclub.nl is het abonnement, waardoor je o.a. toegang krijgt tot vele brei- en haakcursussen, gastcollege’s van bekende brei-experts én unieke Knit-Alongs. Veel plezier met Breiclub.nl!

 

Maaike_metlogo_200x200

Mijn naam is Maaike en ik vind het heerlijk om te breien, ik doe dat dan ook elke dag! Ik brei al sinds ik 4 ben, nu al ruim 40 jaar.

Ik vond dat zelf altijd heel gewoon, maar ik merk steeds meer dat ik ondertussen zoveel kennis heb, dat ik dat wil doorgeven aan anderen. Handige trucjes, tips om breiwerk nog mooier te maken, inspiratie en als het nodig is: aanmoediging om door te zetten!

Ik roep wel eens dat ik iedereen aan het breien krijg.. Dus dat is mijn streven!

 

Angelique_metlogo_200x200Ik ben Angelique, 47 jaar en moeder van vier kinderen. Ik handwerk al vanaf dat ik een jaar of 6 ben maar ben in mijn tienerjaren dat meer en meer gaan doen. Breien, haken, borduren en zelf kleding maken.

Wat ik heerlijk vind van het werken met draad en naald(en) is dat je iets creëert, dat je echt iets maakt.

Het nijvere haken en breien wil ik graag via Breiclub.nl doorgeven aan anderen zodat er nog veel meer moois gecreëerd kan worden.

 

Carmen_metlogo_200x200
Mijn naam is Carmen, en mijn twee grootste hobby’s zijn haken en bloggen. Misschien ken je me al van mijn eigen blog, Crafty Queens. Zelf leerde ik breien in 2010, bij een poging om het wereldrecord simultaan breien te verbreken.
Twee jaar later ontdekte ik ook haken, en dat doe ik nu nog graag elke dag.
Ik vind het geweldig dat het in dit gemechaniseerde tijdperk nog steeds mogelijk is om iets te maken met je handen en een bol wol. Via Breiclub.nl wil ik graag mijn enthousiasme over handwerk delen, misschien maak ik jou ook wel een haak- of breifan!

 

Marijke Breiclub.nlIk ben Marijke, 40 jaar en getrouwd met Robert. In 2000 ben ik begonnen met breien, omdat ik een patroon van een trui zag die ik perse wilde hebben. Daarbij kwamen de basis breitechnieken, die ik
vroeger van oma heb geleerd, goed van pas.
Sindsdien heb ik de breinaalden niet meer weggelegd (zie www.marijkemade.nl). Ik vind breien zo leuk! Alles wat ik maak wordt dan ook met veel plezier gebreid!

 

 

Bianca_metlogo_200x200

Ik ben Bianca, getrouwd en moeder van een dochter en drie zoons. Ik brei en haak al bijna 40 jaar. Ooit kreeg ik de eerste lessen op school, en onder invloed van mijn moeder en oma is het handwerkvirus op mij overgeslagen.

Wat ik zelf het liefste maakt? Dat varieert nogal. Sokken – gebreid of gehaakt, wanten, vingerloze wanten, polswarmers – gebreid of gehaakt, truien, vesten, kanten shawls, inbreiwerk… je kunt het zo gek niet noemen.

Via Breiclub hoop ik een klein beetje van mijn kennis over te dragen!

 

Gabrielle_metlogo_200x200

Hallo, ik ben Gabriëlle van der Zalm. Ik heb inmiddels zo’n 30 jaar brei-ervaring en brei van alles. Van truien, vesten tot babyvestjes, mutsen en sjaals. Alles wat ik maak is te zien op mijn facebookpagina: breicreaties van Gabriëlle. De laatste tijd ben ik druk bezig om allerlei sjaals, mutsen en tassen als voorbeeld voor mijn breiworkshops te maken.

Ik vind het leuk als ik anderen met mijn voorbeelden weet aan te steken met het breivirus. Daar word ik enthousiast van en het werkt echt ONTSPANNEND. Ik hoop via mijn blogs nog meer mensen te bereiken om het breivirus te delen.

Freya_metlogo_200x200

 

Mijn naam is Freya, ik ben 22 jaar en ik studeer Engelse Taal en Literatuur aan The Open University. Als jong meisje van een jaar of 6 leerde ik breien en haken van mijn mama en mijn twee oma’s. Het begon met kleedjes en ‘slaapzakjes’ voor mijn  knuffels maar tegenwoordig wil ik alles proberen, van cardigans en pulls tot kousen. Ik doe het ontzettend graag en ben er ook steeds mee bezig, elke dag brei ik een stukje bij. Mijn doel is om handwerk te verlossen van het ouderwetse label, breien en haken kan zo leuk zijn en je kan er zo veel mee!

Yvonne_metlogo_200x200

 

Ik ben Yvonne en ik ben de Breiclub.nl reporter. Ik ga op pad voor Breiclub.nl en bezoek de meest ervaren en interessante mensen in de brei- en haakwereld. Ik begeleid de interviews en de gastcollege’s maar ik ga ook beurzen en andere brei-en haak evenementen voor jullie bezoeken.

 

 

 

Ewout_metlogo_200x200
Ewout is de cameraman van Breiclub.nl en werkt al jaren met Babette samen. Alle video’s en cursussen worden onder leiding van Ewout gemaakt, en hij zorgt voor de professionele doch speelse look van alle Breiclub.nl video’s.

 

 

 

 
Anne
Mijn naam is Anne van der Ploeg. Nadat ik op de basisschool enthousiast gebreidde poppetjes maakte, heb eigenlijk nooit meer een breinaald aangeraakt. Haken kon ik niet, ik kwam nooit verder Totdat ik op een gegeven moment in het Museum van de Twintigste Eeuw een breisel vond met daarbij het verzoek of iedereen die kon breien een stukje zou willen bijdragen aan een wildbrei project. Tja… Dat kon ik toch niet weerstaan en toen was het hek van de dam!
 

 
997004_807412072623836_1434881629034952369_n
Mijn naam is Stephanie en ik ben de redactrice van de Breiclub blogs. Met WordPress heb ik al heel wat jaren veel ervaring. Ik bouw hiermee websites voor klanten en beheer ook zelf meerdere websites en blogs met deze software. Bovendien ben ik heel kritisch als het om taalgebruik gaat en zorg ik er graag voor dat alle punten en komma’s op de juiste plek staan.

Comment Section

8 reacties op “Breiclub.nl team


Door Ria Vertongen op 7 juli 2014

Wie gaat Ewout leren breien?


Door Babette op 7 juli 2014

Beste Ria, dat is een goede vraag! Wie weet wordt Ewout naast onze cameraman, ook de eerste mannelijke blogger ooit, haha. We houden jullie op de hoogte!


Door Renaerts Francoise op 15 augustus 2014

Hallo,is het boek haken en kleuren ook in Belgie verkrijgbaar,zou het best wel willen hebben,groetjes


Door Ria van Mill op 27 december 2015

Hallo. Ik heb de Blauwe Poncho van de Zeeman gebreid, maar als ik hem in elkaar zet rolt de zijkant om. Moet ik de hals nog om haken, wat dat was niet duidelijk. Hebben jullie een tekening er van? Jullie hebben een leuke club. Kwam nu ook achter de uitleg video’s. Op mijn facebook pagina staan wat dingen die ik gebreid heb. Brei ook op bestelling.
Veel succes met de club. De groetjes.


Door viviane op 1 februari 2016

ik zou graag aan Bianca vragen dat ik de zelfde stekken moet opzetten op rondebreinaalden dan op gewonnen breinaalden.


Door Jannie Fasse op 5 juli 2016

Wil, graag leuke patronen leren breien en haken,


Door Maaike de valk op 5 september 2016

Goedemorgen waarom kan ik mij niet aanmelden voor de nieuwsbrief


Door Corry op 12 maart 2017

ik wil graag lid worden hoe doe ik dat?

Plaats een reactie


*